Organisatietraining

Profiteer van de kracht van de clown binnen uw organisatie!

Onze training draagt bij aan een open, transparante, persoonlijke en vrije communicatie. Uw medewerkers zullen elkaar gemakkelijker en sneller begrijpen!

Onze training haalt op een verrassende manier verborgen kwaliteiten naar boven en geeft uw organisatie nieuwe inzichten !

Ondernemen is lef hebben en grenzen verleggen! De clownsneus leert je om buiten je comfortzone te komen!

Clowns

De training bestaat uit oefeningen die je kennis laten maken met de basiseigenschappen en vaardigheden van de clown. Hieraan worden acts en opdrachten verbonden die simpel van inhoud zijn maar die helderheid verschaffen in datgene wat je solistisch doet of in samenspel met de ander. Nabespreking en mogelijke herhaling van de opdracht levert vervolgens nog meer op. Op een prettige en vertrouwelijke wijze wordt de clown in je een beetje wakker geschud. Alles wat je doet, ook al heb je het niet goed begrepen of ‘fout’ gedaan, in de wereld van de clown is het altijd goed!

Kosten: € 700.- per dagdeel, exclusief reiskosten en 21 % btw.

Uw docenten zijn gespecialiseerde professionals met een uitgebreide clowns ervaring. Zij geven o.a. les aan de studenten van bacheloropleiding Circus Arts te Rotterdam.

Contactpersoon Ruut van Hooft
Telefoonnummer +31 (0) 6 50 48 55 65
E-mail info@ruutvanhooft.nl
Website www.clowns.nl

 

Wie gingen u voor: KPMG, Unilever, Hogeschool Windesheim, NS, Ministerie van OCW, de Jong & Laan, ANWB Rechtshulp, Jeugd & Gezondheidszorg ZW